Arne Slot baalt: "Dat had veel mooier geweest in een vol stadion"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Feyenoord zal in de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen Excelsior, de vakken X, R, S en T leeg moeten houden. Dat is het gevolg van een straf van de KNVB, na het afsteken van vuurwerk op de tribunes in de halve bekerfinale tegen FC Groningen.

Voor Arne Slot is het treffen met Excelsior hoogstwaarschijnlijk zijn laatste duel als trainer van Feyenoord. "Los van of het wel of niet mijn laatste wedstrijd is, is het gewoon verschrikkelijk jammer dat het stadion niet helemaal vol zit. De sfeer in het stadion is altijd geweldig", zegt de coach op de persconferentie.

Hij gaat verder: "Ik denk dat onze spelers na zo’n seizoen het ook zouden verdienen om het af te sluiten in een vol stadion", zo oordeelt Slot. Hij zet er zijn vraagtekens bij dat een straf uit het bekertoernooi ook geldt in de competitie, maar zegt daar niks over. "Ik heb de indruk dat de supporters ons liever één plekje hoger hadden staan, maar dat ze wel met heel veel voldoening terugkijken op dit seizoen."

"Ik denk dat ze de spelers daarvoor hadden willen bedanken en dat had veel mooier geweest in een vol stadion", aldus Slot.

Lees meer:
0 reacties