Antonucci eerlijk: "Ja, ik had natuurlijk gehoopt op meer"

Francesco Antonucci
Francesco Antonucci Foto: © Pro Shots

Francesco Antonucci heeft zondagmiddag zijn rentree gemaakt bij FC Volendam. Tegen Telstar (2-1 zege) mocht de Belgische middenvelder een half uur invallen. Hij is content.


Dat was een spannend moment. "Toen ik me vanmorgen (zondag, red.) klaarmaakte om naar de club te gaan, voelde ik wel wat spanning", vertelt hij op de clubwebsite van FC Volendam. "'Dat had ik ook op de bank, ik wilde zó graag invallen."

Antonucci is tevreden in Volendam, maar hoopte op meer minuten in Rotterdam. "Ja, ik had natuurlijk gehoopt op meer. Maar het zijn voor mij erg leerzame maanden geweest. Ik heb daar met heel goede spelers op het trainingsveld gestaan. Op topniveau. Ik weet zeker dat ik me daardoor heb ontwikkeld en een betere voetballer ben geworden. Dus ik kijk alleen maar met een goed gevoel terug."

Ik ben jong en moet minuten maken en daarom is het voor mij geen teleurstelling om hier weer te zijn", aldus Antonucci."Ik wil het team heel graag helpen met het bereiken van ons grote doel: promoveren naar de Eredivisie. Daar moeten we echt voor gaan."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand