Analisten NOS onder de indruk van Feyenoorders: "Echt geweldig"

Feyenoord juicht
Feyenoord juicht Foto: © Pro Shots

Bij NOS Studio Voetbal hadden de analisten lovende woorden over voor Feyenoord. Een paar spelers werden dan ook uitgelicht.

Zo werd het consistente spel van verdediger Thomas Beelen benoemd door Ibrahim Afellay. "Die jongen doet het echt geweldig. Hij vervangt hem eigenlijk meer dan goed. Het is ook een jonge jongen nog, die alleen maar nog beter kan worden en die ook een bepaalde marktwaarde vertegenwoordigt. Ik zie geen enkele reden om hem eruit te halen."

Daarna geeft hij aan dat Gernot Trauner nog steeds een belangrijke speler is voor de Rotterdammers. "Maar als je een speler op dusdanige manier vervangt zoals hij gedaan heeft, ook met die wedstrijden tegen AS Roma waarbij hij Lukaku heel goed heeft bespeeld, dan zou ik hem gewoon laten staan. Hij heeft veel snelheid, maar ook in balbezit maakt hij goede keuzes. Hij ontwikkelt zich erg goed en kan zich ook nog meer ontwikkelen, want hij is nog hartstikke jong."

Daarna geeft tafelgenoot Michiel Kramer ook nog wat complimenten aan Davíd Hancko. "Hij was voor mij de uitblinker, misschien een beetje voor de hand liggend. Hij ging natuurlijk door die blessure van Hartman linksback spelen en daar liet hij het ook zien. Nog los van die goal was voor mij de man van de wedstrijd door zijn manier van spelen, drive naar voren toe, het risico's nemen en zijn flair", besluit de spits van RKC Waalwijk.

Lees meer:
0 reacties