Boulahrouz waarschuwt: "Kan dezelfde kant opgaan als met Ajax"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Khalid Boulahrouz denkt dat het huidige succes van Feyenoord zomaar voorbij kan zijn als Arne Slot vertrekt. Dat vertelde de oud-voetballer maandagavond in Rondo.

De oud-voetballer geeft aan dat het bij Ajax ook achteruit ging na het vertrek van Marc Overmars en Erik ten Hag. Hij denkt dat bij Feyenoord hetzelfde zou kunnen gebeuren. "Hij is het fundament van het succes van Feyenoord. Ik ben bang dat als Slot vertrekt, het dezelfde kant opgaat als met Ajax. Niet zo extreem, maar het aanvalsspel valt weg. Je moet maar een trainer zien te vinden die kan voortborduren op datgene wat Slot nu heeft neergezet, want dat is heel erg moeilijk."

Theo Janssen, die ook te gast is, geeft aan dat het AZ ook gelukt is om het vertrek van Slot op te vangen door Pascal Jansen hoofdtrainer te maken van de Alkmaarders. Wel ziet hij een ander probleem voor de Rotterdammers bij een vertrek van de succestrainer. "Als jij een goede trainer neerzet die ook wil voetballen en dezelfde denkwijze heeft, dan kan het echt wel doorgaan. Er zullen alleen ook heel veel spelers gaan vertrekken als hij weggaat," aldus Janssen.

Lees meer:
0 reacties