'Alireza Jahanbakhsh wijst miljoenen-aanbieding uit de zandbak af'

Alireza Jahanbakhsh viert de 2-0 tegen Celtic
Alireza Jahanbakhsh viert de 2-0 tegen Celtic Foto: © Pro Shots

Feyenoord gaat de optie in het aflopende contract van Alireza Jahanbakhsh tegen de huidige voorwaarden niet lichten, zo meldt 1908. Afgelopen maanden werd al duidelijk dat zijn contract formeel is opgezegd. De aanvaller heeft aan internationale belangstelling geen gebrek. 

"De aanvoerder van het Iraanse nationale elftal heeft recent een aanbieding op zak gekregen uit de zandbak, waardoor hij een jaarlijks bedrag van maar liefst vijf miljoen dollar op kan strijken", schrijft het medium. "De speler vind het echter momenteel nog te vroeg om in het Midden-Oosten te voetballen en mikt op een ander (intercontinentaal) avontuur. Een verlenging tegen 50% salaris bij Feyenoord behoort niet tot de opties."

Feyenoord strikte onlangs Anis Hadj Moussa, die intern door het bestuur wordt gezien als de vervanger van Jahanbakhsh. Hierdoor ziet de rechtspoot een langer Rotterdams verblijf niet als de beste optie. Jahanbakhsh kijkt daarom verder: mocht hij het voor het zeggen hebben, ziet hij zichzelf eerder spelen in competities als de Serie A of zelfs de Amerikaanse Major League Soccer.

In 2018 kwam Jahanbakhsh van Brighton and Hove Albion naar Feyenoord. Hij was in zijn Rotterdamse periode goed voor 17 goals en 15 assists in 104 duels.

Lees meer:
0 reacties