Alireza Jahanbakhsh trots op bijzondere mijlpaal: "Nooit verwacht"

Alireza Jahanbakhsh is niet altijd zeker van een basisplaats, maar hij is enorm populair bij de supporters van Feyenoord. Tegen Ajax speelde hij zijn honderdste wedstrijden voor de Rotterdammers, wat voor Feyenoord TV een goede reden was om met hem in gesprek te gaan.

"De avond na de wedstrijd hadden we echt een mooi feestje. Het was echt genieten. In de kleedkamer na de wedstrijd was de sfeer erg goed, iedereen was heel blij. Daarna gingen we met z’n allen eten en hadden we nog een klein feestje. Iedereen had dinsdag een grote glimlach, het was een wedstrijd om nooit te vergeten", vertelt de aanvaller over de 6-0 zege.

"Toen we klaar stonden om in te vallen, zei ik tegen Lingr en Ayase dat we moeten proberen om nog meer te scoren. Het stond al 6-0, maar het zou echt leuk zijn om nog meer te scoren. We hebben het geprobeerd, helaas werd mijn goal afgekeurd. Dat kwam door mijn Japanse vriend.", knipoogt de buitenspeler.

"Ik had nooit verwacht dat ik zoveel wedstrijden voor Feyenoord zou spelen. Ik wist het ook niet voor de wedstrijd. Ik hoorde in Iraanse media wel eerder dat ik al 98 of 99 wedstrijden had gespeeld. Iemand kwam naar me toe na de wedstrijd en ik dacht: wat een dag om mijn honderdste te spelen."

Lees meer:
0 reacties