Vrouwen Feyenoord en Ajax in halve finale beker: "Volle bak"

Kay-Lee de Sanders aan de bal namens Ajax
Kay-Lee de Sanders aan de bal namens Ajax Foto: © BSR Agency

Feyenoord speelt dinsdagavond de halve finale van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers nemen het in Amsterdam op tegen Ajax.

Het is een mooi affiche, zo vindt ook Kay-Lee de Sanders. "Bekerwedstrijden zijn altijd wel speciaal. We zullen een gemotiveerd Feyenoord gaan zien. Maarja, wij ook. Het wordt gewoon een spannende wedstrijd. Een Klassieker is altijd wel iets bijzonders. En dan ook nog voor de beker, dus volle bak", blikt de verdedigster vooruit bij Ajax TV.

Het is alles of niets, iets wat De Sanders wel bevalt. "Het heeft wel iets speciaals. Het is iets anders dan de competitie, anders dan de Champions League. Dan gaat het over twee wedstrijden. Dit is wel heel leuk."

Wat voor team Feyenoord is? "Ze zijn fysiek sterk. Ze stropen hun mouwen op en gaan", weet De Sanders. "Ik denk dat ze de laatste tijd ook prima resultaten behalen. Het is aan ons om dat snel weer onderuit te vegen", maakt de verdedigster duidelijk. "Wat wij daar tegenover zetten? Gewoon een goed Ajax."

"We moeten in zo'n wedstrijd op ons best zijn. We gaan het Feyenoord heel moeilijk maken, ik maak me daar niet zo heel veel zorgen over", aldus De Sanders. "Als je bij Ajax speelt, wil je prijzen pakken. Wij gaan dus volle bak voor deze prijs. Wij willen heel graag winnen."

Lees meer:
0 reacties