"Ajax heeft een hogere begroting, maar Feyenoord speelde ze zoek"

Sparta Rotterdam werd donderdag in de halve finale van de play-offs uitgeschakeld door FC Utrecht. Volgens Luigi Bruins mogen ze bij Sparta trots zijn.

"Het zijn nog steeds prestaties, voor Sparta-begrippen, zeker de afgelopen jaren, waar ze ontzettend trots op mogen zijn. Het gebeurt gewoon niet zo vaak", zegt de voormalig speler van Feyenoord en Excelsior bij FC Rijnmond. Harry van der Laan is juist van mening dat het een 'hele normale prestatie' is van Sparta om achtste te worden. "Met deze spelers."

"Het gaat om het niveau van de selectie. Die begroting zegt me niet zoveel. Dat gaf die trainer ook aan, dat Utrecht een veel hogere begroting heeft. Tja, Ajax heeft ook een hogere begroting dan Feyenoord, maar Feyenoord heeft ze twee keer zoek gespeeld dit jaar", wijst Van der Laan.

Hij gaat verder: "En niemand lulde over dat Feyenoord de underdog is. Feyenoord was juist de favoriet. Geld is niet altijd leidend. Dat is in dit geval ook niet. Utrecht had een moeizaam seizoen, die zijn door Ron Jans weer op de rails gezet. Maar het is ook geen heel groot elftal", is zijn mening.

Lees meer:
0 reacties