"Afgelopen zomer heeft Feyenoord de kans gehad, nu is het klaar"

Ron Jans heeft aangegeven dat de onderhandelingen over Ramiz Zerrouki gestaakt zijn. De trainer meldt dat Feyenoord de kans heeft gehad, maar te weinig wilde betalen voor de middenvelder.

Bij Goedemorgen Eredivisie zegt Jans dat Feyenoord zich vorige week heeft gemeld voor Zerrouki. "Jan Streuer heeft mij gisteren nog gebeld over hoe de situatie in elkaar zit. Feyenoord heeft zich vorige week gemeld en er is een bod gedaan. Er zijn alleen nooit onderhandelingen geweest. Het bod van Feyenoord was gewoon te laag. Dit is niet voor de bühne om meer geld te krijgen. Wij zijn bezig met een goed seizoen en mogen dromen van een mooie eindstand in deze competitie. Dan gaan we toch niet onze beste speler verkopen. We willen hem graag van de zomer deze kans bieden, maar niet nu."

Volgens Jans heeft FC Twente aangegeven dat Feyenoord in de zomer voor het juiste bedrag de transfer kon regelen. Dat gebeurde niet. "Nu is het gewoon klaar. In de zomer hebben zij de kans gehad. Toen heeft Twente een keer gezegd, voor deze datum, als jullie dat neerleggen is hij van jullie. Dat bedrag wilde Feyenoord niet betalen en dat is dus niet meer aan de orde."

"Feyenoord staat ook maar drie punten boven ons. Ik heb twee gesprekken met Ramiz hierover gevoerd. Dit weekend heb ik hem met rust gelaten. Misschien is hij wel bang dat dit op een later moment niet meer voorbij komt. Ik heb vertrouwen in Ramiz, we gunnen het hem van harte, maar van de zomer pas," aldus Jans.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
9/04
Feyenoord
20:00
RKC Waalwijk
zo
16/04
SC Cambuur
14:30
Feyenoord
zo
23/04
Feyenoord
16:45
FC Utrecht
zo
7/05
Excelsior
14:30
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand