Afellay vreest: "Het zou me niet verbazen als Arne Slot dan gaat"

Ibrahim Afellay
Ibrahim Afellay Foto: © Pro Shots

Arne Slot heeft nog een contract tot de zomer van 2025, maar Ibrahim Afellay kijkt er niet vreemd van op als de oefenmeester Feyenoord deze zomer achter zich laat.

Wat als een club als Tottenham Hotspur voor Slot aanklopt? "Als die club zich meldt, moet je een grote jongen zijn om te weigeren", zegt Ibrahim Afellay bij Studio Voetbal. "Het zou me niet verbazen als hij dan gaat. Tottenham Hotspur is een geweldige club, heel wat anders dan Southampton of Aston Villa. Bij Feyenoord heeft Slot het maximale bereikt, hij heeft er meer uitgehaald dan erin zit. Verwacht je dat hij volgend jaar de finale van de Champions League haalt?"

"De kans is reëel dat hij weggaat", bekent commentator Arno Vermeulen. "Slot is heel ambitieus. Maar de Champions League is ook aantrekkelijk voor hem en voor spelers. Als je dit elftal met hem bij elkaar houdt, kan Feyenoord in de Champions League verbazen. Dit is echt een heel goed elftal. Feyenoord begrijpt dat ze financieel iets moeten doen met Slot. Een vervanger halen is supermoeilijk. Het aanbod van goede trainers die naar Feyenoord willen, is beperkt. Slot is uniek."

Pierre van Hooijdonk verwacht wel dat Slot bij Feyenoord blijft. "Erik ten Hag is ook gewoon gebleven bij Ajax toen hij de halve finales van de Champions League had bereikt. Ik denk dat hij niet weggaat", aldus Van Hooijdonk. Ook Jean-Paul van Gastel ziet nog een argument voor Slot om te blijven. "Ze kunnen weer kampioen worden. Dat is uniek."

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Feyenoord komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Feyenoord (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
8/10
PEC Zwolle
12:15
Feyenoord
za
21/10
Feyenoord
21:00
Vitesse
zo
29/10
FC Twente
12:15
Feyenoord
za
4/11
RKC Waalwijk
18:45
Feyenoord
zo
12/11
Feyenoord
16:45
AZ
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 21 21
2 AZ 7 17 19
3 FC Twente 7 10 18
4 Feyenoord 7 20 17
5 Excelsior 7 3 12
6 Sparta Rotterdam 7 1 11
7 Heracles Almelo 7 -1 11
Bekijk de hele stand