Aderlating voor Feyenoord: Stengs loopt opnieuw blessure op

Calvin Stengs
Calvin Stengs Foto: © Pro Shots

Calvin Stengs raakte in de bekerwedstrijd tegen FC Groningen geblesseerd en leek lang niet inzetbaar voor Feyenoord. Echter leek de blessure mee te vallen en keerde Stengs afgelopen week al terug op het trainingsveld. Arne Slot deelt op de persconferentie mee dat de aanvaller nu weer een blessure heeft opgelopen.

"Calvin traint al met ons mee", begint Slot. "Dat is ook al in de openbare training zichtbaar geworden. Vandaag viel hij echter uit omdat hij last van zijn enkel had na een tik die hij erop kreeg. Dus we moeten even kijken hoe dat verder gaat."

"Als hij niet last had gehad van zijn enkel had hij zondag sowieso bij de selectie gezeten", gaat Slot in op de prognose die was gesteld voor Stengs. "Ik heb nu nog steeds wel de hoop dat hij dat zit, maar dat is nu meer enkel-afhankelijk dan knie-afhankelijk."

"Hij (Stengs red.) vreesde natuurlijk het ergste op dat moment", gaat Slot nog even in op de blessure van de aanvaller annex middenvelder. "Als je dan toch alweer zo snel met de spelers op het veld staat is dat een enorme opluchting. Hijzelf voelt nu ook zijn knie echt goed aan."

Lees meer:
0 reacties