"Achteraf gezien is dat een essentiële avond geweest voor Feyenoord"

Feyenoord onderging in de afgelopen zomer een metamorfose. Dick Advocaat ging en trainer Arne Slot kwam bij de Rotterdamse club, die het nu uitstekend doet bij Feyenoord. Clubwatcher Frank Stout weet nog hoe belangrijk de hattrick van Guus Til in De Kuip was in de Conference League-return tegen FC Drita uit Kosovo (3-2).

"Heel het seizoen was anders gegaan", zegt Stout bij Rijnmond. "Als je niet door was gegaan tegen FC Drita, dan had je zoveel mooie momenten gemist. Ook als het gaat om de ontwikkeling van de spelers. Het was één van de sleutelmomenten van dit seizoen tot nu toe."

Clubwatcher Dennis van Eersel zegt dat Feyenoord op dat moment nog in ontwikkeling was. "Achteraf gezien is die wedstrijd een essentiële avond geweest." Clubwatcher Sinclair Bischop noemt nog een ander duel die volgens hem heel belangrijk was: Atletico Madrid-thuis (2-1 winst). "Je zag dat daar een echt team ontstond."

"Het is moeilijk om het in procenten aan te geven, maar ik denk dat Slot dit duel heel belangrijk vond op het gebied van teambuilding", zo besluit Bischop.

Lees meer:
0 reacties