Amrabat duidelijk: ''Dat was een heel grote fout''

22 oktober 2017 om 17:12 | Bron: ANP Amrabat duidelijk: ''Dat was een heel grote fout''

Het duurde na de pijnlijke nederlaag tegen Ajax (1-4) lang tot de spelers van Feyenoord met aangeslagen gezichten uit de kleedkamer kwamen druppelen. "Iedereen is ontzettend teleurgesteld en vooral heel stil", aldus Sofyan Amrabat tegenover het ANP. "Er is niet veel gezegd. Daar was bij iedereen de teleurstelling te groot voor."

Amrabat moest in de Klassieker als rechtsback opdraven in de door blessures geplaagde defensie van Feyenoord. De Marokkaan, van origine een middenvelder, leidde met knullig balverlies de openingstreffer van Klaas-Jan Huntelaar in. "Dat was een heel grote fout, zoiets mag mij niet gebeuren. Ik probeerde in te dribbelen en iemand in te spelen, maar niemand stond op dat moment vrij."

"Eigenlijk had ik de bal gewoon weg moeten rossen, maar ik probeerde toch Haps in te spelen. Neres loerde daar echter op en onderschepte de bal." De landskampioen begon het seizoen sterk, maar incasseert de laatste weken klap na klap. "We moeten keihard werken en met elkaar zorgen dat we dit zo snel mogelijk omdraaien", zei Amrabat.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media