Gesprekken over uitsupporters: ''Ik vind dat we er met elkaar moeten uitkomen''

21 oktober 2017 om 12:58 | Bron: De Telegraaf Gesprekken over uitsupporters: ''Ik vind dat we er met elkaar moeten uitkomen''

Al jarenlang zijn er geen uitsupporters welkom bij de Klassieker. Het zou nog steeds 'te gevaarlijk' zijn, maar fans vinden dat het nu lang genoeg heeft geduurd. Ook Edwin van der Sar hoopt dat er weer uitsupporters worden toegelaten bij de Klassieker.

''Als speler én als bestuurder vind ik Feyenoord-Ajax en Ajax-Feyenoord de twee mooiste wedstrijden die er zijn in de Nederlandse competitie'', begint hij in De Telegraaf. ''Ze zijn altijd fantastisch om mee te maken en het is jammer dat er niet meer van dit soort wedstrijden op het hoogste niveau in eigen land zijn. Ik vind dat bij een topduel niet alleen de thuisfans op de tribune moeten zitten. Op een zeker moment moeten de uitfans, zowel in Amsterdam als Rotterdam er weer bij.''

''Gelukkig staan de gesprekken daarvoor op de rol en ik vind dat we er met elkaar moeten uitkomen. In het kader van normalisatie en onder bepaalde voorwaarden moeten fans van de bezoekende club weer kunnen meegenieten van deze wedstrijden. We moeten daarbij met elkaar, dus ook van de kant van de fans, stappen maken'', aldus Van der Sar.

 

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 21 oktober 2017 om 13:33

  Fans vinden helemaal niet dat het lang genoeg heeft geduurd! Die gesprekken zijn er allang geweest en de uitkomst was dat er geen uit-supporters mogen komen, prima!! Het is goed zo.

 • Avatar
  Gast - 21 oktober 2017 om 14:45

  Lekker geen uit supporters... ook geen nieuw stadion zonder gracht... oogkleppen voor de maatschappij... ga van het geld dat al het vandalisme en benodigde politiemacht kost de arme mensen en werklozen helpen.

Nieuwe media