''Het is mooi geweest, uitsupporters horen bij de Klassieker''

20 oktober 2017 om 20:36 | Bron: Algemeen Dagblad ''Het is mooi geweest, uitsupporters horen bij de Klassieker''

Zondagmiddag staat voor Feyenoord de Klassieker tegen Ajax op het programma. Journalist Sjoerd Mossou kijkt op de website van het Algemeen Dagblad vooruit op de wedstrijd.

"De verliezer zondag zal afhaken in de titelrace", denkt Mossou. "Het is natuurlijk hartstikke vroeg in het seizoen en er kan nog ontzettend veel gebeuren. Als het verschil tussen de verliezer van de Klassieker en koploper PSV echter acht punten wordt, dan is dat een enorm gat. PSV en Ajax hebben bovendien beiden nog niet de indruk gewekt van een echte titelkandidaat."

Mossou laat zich ook uit over het opnieuw ontbreken van uitsupporters bij de Klassieker. "Ik geloof dat het toelaten van uitsupporters mogelijk is", meent de AD-columnist. "Het is heel verleidelijk om na de incidenten van de vorige jaren te zeggen, dat het niet meer kan, maar na zes jaar afwezigheid van uitpubliek is het mooi geweest. Bij de Klassieker horen uitsupporters. Beide clubs en de burgemeesters van beide steden zouden daar werk van moeten gaan maken."

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 21 oktober 2017 om 13:22

  Ik vind het prima zo zonder uitsupporters. Wat is er nu mooier dan een volle kuip met alleen maar Feyenoordsupprters? Niets toch. En die Mossou die lult ook altijd maar wat! Maar zonder verstand van voetbal kom je schijnbaar dus ook op tv.

 • Avatar
  Gast - 22 oktober 2017 om 09:38

  Mossou... je bent niet goed in je paasei...

Nieuwe media