'eSports-Klassieker' eindigt in zwaarbevochten gelijkspel

20 oktober 2017 om 18:39 | Bron: eDivsie 'eSports-Klassieker' eindigt in zwaarbevochten gelijkspel

Waar de 'echte' Klassieker zondagmiddag pas zal plaatsvinden, werd de strijd tussen Feyenoord en Ajax in de eDivisie donderdagmiddag al gespeeld. Feyenoord-eSporter Jaey Daalhuisen sleepte in de slotfase een gelijkspel uit het vuur tegen titelverdediger Dani Hagebeuk van Ajax. 

In de beginfase van de wedstrijd opende Daalhuisen de score door met een laag schot de keeper van Hagebeuk te verrassen. Hagebeuk toonde echter veerkracht, door een minuut later meteen de score gelijk te trekken. Kort voor rust scoorde de Ajacied zelfs de 2-1, waardoor Ajax op voorsprong kwam. In de tweede helft nam de druk van Daalhuisen op de verdediging van Hagebeuk toe, naarmate de helft vorderde. De druk van Daalhuisen resulteerde in een doelpunt in de absolute slotfase van het duel. De Feyenoorder kwam in de negentigste minuut op gelijke hoogte door de 2-2 te scoren, waardoor de Klassieker in een gelijkspel eindigde. 

"Ik kwam vroeg voor, maar dan scoort hij de gelijkmaker en komt hij ook nog eens op voorsprong", blikt Daalhuisen na afloop terug op de wedstrijd. "Dat ik dan nog een punt weet te behalen, dat is fantastisch."

 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media