El Ahmadi beseft: ''Het is aanhaken of voorlopig afhaken''

20 oktober 2017 om 15:58 | Bron: FOX Sports El Ahmadi beseft: ''Het is aanhaken of voorlopig afhaken''

Karim El Ahmadi kan niet wachten tot komende zondag, wanneer Feyenoord het in eigen huis opneemt tegen Ajax. De Rotterdammers moeten winnen, om het gat met PSV niet nog groter te laten worden.

"Zondag is een wedstrijd op zich”, steekt de aanvoerder van wal tegenover FOX Sports. “Het is een wedstrijd die gewonnen moet worden om aansluiting te houden met PSV, dat geldt voor Feyenoord en Ajax. De wedstrijd is vroeg in het seizoen, maar het is een wedstrijd van aanhaken of voorlopig afhaken."

"In de Kuip wil je vol voor de winst gaan, de voorgaande jaren tegen Ajax was dat ook het geval. Het werd toen vaak gelijk waar we hadden kunnen winnen. Thuis waren we vaak wel sterker maar wonnen we niet. Wedstrijden tegen Ajax zijn vaak wedstrijden met veel strijd en passie van beide kanten. Ik verwacht een leuke wedstrijd en hopelijk staan wij na afloop met drie punten", vervolgt El Ahmadi.

Wat de Marokkaanse-middenvelder mag het nu al wel zondag zijn. "Vooral de atmosfeer, spanning en alles er omheen. Vooral als je straks klaar bent met voetballen dat je kan terugkijken op zulke wedstrijden. Hopelijk zitten er dan voor mij een paar tussen die ik heb gewonnen, al is dat bij mij niet vaak voorgekomen. Veel gelijk en verloren, hopelijk zondag drie punten. Als het geen leuke wedstrijd gaat worden, maar wel drie punten voor ons vind ik het ook prima", aldus El Ahmadi.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media