Nieuwkoop baalt van Feyenoord-beleid: ''Ritme opdoen is dan niet mogelijk''

19 oktober 2017 om 07:02 | Bron: AD Nieuwkoop baalt van Feyenoord-beleid: ''Ritme opdoen is dan niet mogelijk''

Feyenoord is klaar voor De Klassieker tegen Ajax. Ondanks de nederlaag van afgelopen dinsdag, hebben de Rotterdammers een goed gevoel overgehouden aan het duel met Shakhtar Donetsk.

"Hoe wij aan een wedstrijd moeten beginnen, dat is precies wat wij meenemen van Shakhtar richting de Klassieker", steekt Bart Nieuwkoop van wal tegenover het Algemeen Dagblad. "Als we het compact houden, kunnen onze middenvelders in de duels komen. Dan is Feyenoord sterk."

Bij Feyenoord worden wedstrijden van het eerste elftal gebruikt door terugkerende spelers om de laatste stap in hun revalidatie te zetten. En dat steekt. "Ik ben al een tijdje fit, maar het is teleurstellend dat je bij Jong Feyenoord zo weinig wedstrijden speelt, waardoor ritme opdoen niet mogelijk is", aldus Nieuwkoop.

Overzicht

Reacties (1)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 19 oktober 2017 om 13:24

  De hele opzet is naar de klote. Je hebt nu een micro competitie binnen de Jupiler league die helemaal nergens om gaat. De helft van deze spelers spelen ook nog eens in de eredivisie. Door het vertrek van deze clubs uit de beloften competitie is de beloften competitie nu ook weinig meer waard. Er zijn nu te weinig clubs actief in de beloften competitie.
  Het niveau van de Jupiler League daalt verder waardoor de meerwaarde om met de beloften in de Jupiler league mee te doen zometeen ook weg is.
  Wat dan? Gaan deze clubs dan weer terug naar de beloften competitie en laten ze de Jupiler league half dood achter?
  Zo verpest je het Nederlands voetbal in het algemeen.

Nieuwe media