''Met Martins Indi gaf ik bepaalde Ajacieden voor de wedstrijd geen hand''

19 oktober 2017 om 07:56 | Bron: Algemeen Dagblad ''Met Martins Indi gaf ik bepaalde Ajacieden voor de wedstrijd geen hand''

Ruben Schaken speelde voor Feyenoord enkele Klassiekers. De wedstrijd tegen Ajax van 29 januari 2012 zal de voormalig aanvaller niet snel meer vergeten. Mede door drie doelpunten van John Guidetti won Feyenoord met 4-2.

"We draaiden een topseizoen en wonnen al bijna in de ArenA, maar in de laatste minuut gaven we het weg (1-1, red.)", zegt Schaken in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Door dat onnodige gelijkspel waren we extra gebrand om deze keer wel te winnen. Wat er toen gebeurde, zal ik nooit vergeten. Na afloop bedankten de mensen ons bij het Maasgebouw met tranen in hun ogen. Toen zag ik hoe dankbaar de mensen ons waren."

Zelf heeft Schaken niks tegen Ajax. "In het veld was er geen haat. Samen met Bruno Martins Indi gaf ik bijvoorbeeld aan bepaalde Ajacieden voor de wedstrijd geen hand. Alleen maar om elkaar een beetje op te fokken. Ik heb niks tegen Ajax, maar Feyenoord zit in mijn hart. Van mij mag Ajax alles winnen, als ze zondag maar verliezen."

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 19 oktober 2017 om 08:55

    Heeft weinig geholpen sufferd.Weinig gewonnen.doe normaal ,Hadden we misschien meer geluk gehad

Nieuwe media