''Feyenoord heeft nu wat blessures, maar die hebben wij ook weleens''

18 oktober 2017 om 15:01 | Bron: Ajax TV ''Feyenoord heeft nu wat blessures, maar die hebben wij ook weleens''

Zondag staat de Klassieker op het programma. Marcel Keizer, trainer van Ajax ziet de wedstrijd als een normale wedstrijd en denkt niet dat de Champions League-wedstrijd van Feyenoord invloed zal hebben op de ploeg.

"Tuurlijk hebben we heel veel zin in die wedstrijd", begint Keizer bij Ajax TV. "Er staat wat op het spel. Het is jammer dat de sfeer zonder Ajax-supporters is. Dat maakt de sfeer sowieso minder. Maar we weten dat het daar hectisch kan zijn, maar wij moeten gewoon voetballen. Het is gewoon een competitiewedstrijd, alleen een hele leuke om te spelen en om bij te zijn. De prestige tussen beide clubs, dat doet wat met je. Het is een van de mooiste wedstrijden van het seizoen. Winnen is het belangrijkste. Ik wil nog niet kijken naar een titelstrijd, dat is nog zo ver weg."

"Ze hebben een redelijk vast team. Het zijn allemaal ervaren jongens, fysiek sterk en met een goed loopvermogen. Zij zijn in het begin misschien wat zoekende geweest en hebben het nu wat beter op de rit", vervolgt Keizer. "Ik denk niet dat de Champions League invloed gaat hebben. Ze hebben zat goede spelers. Ze hebben nu wat blessures, maar die hebben wij ook weleens. Ik denk niet dat er een favoriet is."

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 18 oktober 2017 om 19:38

  "Het is jammer dat de sfeer zonder ajax-supportes is" "Dat maakt de sfeer sowieso minder" Wahahaha Welke sfeer??? Als die graftombe daar al een keer helemaal gevuld is hoor je alleen een trommeltje en een idioot met een roeptoeter. Wahahaha

 • Avatar
  Gast - 19 oktober 2017 om 00:11

  Hahaha 100% mee eens Gast

Nieuwe media