''Wat me vooral opvalt is dat Feyenoord in De Kuip bijna altijd beter is''

20 oktober 2017 om 14:39 | Bron: Voetbal International ''Wat me vooral opvalt is dat Feyenoord in De Kuip bijna altijd beter is''

Zondag staat de Klassieker op het programma. Voor zowel Feyenoord als Ajax een cruciale wedstrijd in de strijd om het kampioenschap. Steven Berghuis heeft zin in de wedstrijd in De Kuip.

"Het blijft een droom om De Klassieker te spelen. Maar ik wil ’m ook winnen. Ik heb er altijd naar gekeken en nooit gedacht dat ik er zelf eens zou staan. Dit zijn de wedstrijden waar het om draait, waar je je moet laten zien. Wat me vooral opvalt is dat Feyenoord in De Kuip bijna altijd beter is, maar dat Ajax toch aan het langste eind trekt. Aan ons de taak er zondag voor te zorgen dat de punten hier blijven", aldus Berghuis in gesprek met Voetbal International.

Feyenoord heeft tot nog toe een moeilijk seizoen. "Ik denk dat we tegen AZ wel hebben laten zien hoe we willen reageren. Ik denk dat de staf daar een belangrijke rol in heeft, door ons bij te brengen dat er geen ruimte is voor verslapping. Die is er sowieso niet, verliezen uit tegen AZ na een Europese wedstrijd wordt hier niet meer geaccepteerd. Maar soms moet je ook wel verder kijken dan de uitslag. Het ligt allemaal zo dicht bij elkaar, winst en verlies. Je moet ook kijken hoe je wint. PSV was vorig seizoen gewoon beter volgens mij, en we wonnen daar wel."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media