Feyenoord tankt vertrouwen voor zondag: ''We zijn klaar voor Ajax''

18 oktober 2017 om 10:26 | Bron: FOX Sports Feyenoord tankt vertrouwen voor zondag: ''We zijn klaar voor Ajax''

Sofyan Amrabat geeft nog niet op. Hij gelooft er nog in dat Feyenoord na de winterstop in Europa speelt, ondanks dat hij met zijn ploeg na drie duels nog steeds op nul punten staat.

"Het is natuurlijk lastig. Het is misschien een cliché, maar niets is onmogelijk", zegt Amrabat in gesprek met FOX Sports. "De bal is rond. Je krijgt Shakhtar-uit nog, Napoli-thuis. City is natuurlijk lastig. Ik denk dat er zeker nog kansen zijn om derde te worden en daar gaan we gewoon voor."

Amrabat vond de eerste helft tegen Shakhtar een van de beste Feyenoord-helften van dit seizoen. "Misschien wel. Ik denk dat het tegen AZ ook heel goed was, we hebben meer goede helften gespeeld. Vandaag was zeker ook heel goed. We zijn klaar voor Ajax."

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 18 oktober 2017 om 15:40

  Weet niet waar je dat op baseerd .Op de eerste 10 minuten na .Totaal niets laten zien

 • Avatar
  Gast - 18 oktober 2017 om 19:31

  Gast misschien dat het thuis voor de buis met je pantoffels aan niet goed leek. Maar in de Kuip heb ik toch echt een goede tweede helft gezien met veel 100 procent kansen voor Feyenoord. Dat hij er niet in ging lag voor een deel aan "uit vorm" (Vilhena) en goed keeperswerk. Of het ligt er bij jou misschien gewoon aan wat je wil zien.

Nieuwe media