Guidetti gooit shirt naar Nederlanders: ''Ik voelde de liefde''

11 oktober 2017 om 22:35 | Bron: Fotbollskanalen Guidetti gooit shirt naar Nederlanders: ''Ik voelde de liefde''

John Guidetti keerde gisteren voor even terug in Nederland. De Zweed speelde met het nationale elftal de kwalificatiewedstrijd in de Arena tegen Oranje. Bij het oplezen van zijn naam ging er een fluitconcert door het stadion. Er waren echter ook een aantal Nederlanders die positief waren.

"Een paar Feyenoord-fans zaten op de tribune en schreeuwden mijn naam, dus ik heb m'n shirt weggegeven", vertelt Guidetti tegenover het Zweedse medium Fotbollskanalen. "Het ging zoals het altijd gaat: sommige toeschouwers haten me, sommige toeschouwers houden van me. Deze jongens hielden van mij. Ze zongen en waren blij, dus ik gaf ze mijn shirt. Ik voelde de liefde."

Ondanks de 2-0 nederlaag plaatste Zweden zich voor de Play-Offs om een WK-ticket. ''We hebben gedaan wat we moesten doen, al hadden we hier natuurlijk niet willen verliezen", zegt de spits van Celta de Vigo. Guidetti kijkt mer vetrouwen uit naar de loting voor het tweeluik.  "Italië: goed. Zwitserland: goed. Denemarken: goed. Kroatië: goed. Ik vind alles goed."

 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media