Feyenoord treft PEC Zwolle: ''Wie zetten we op Mokhtar? Niet Diks, hè''

11 oktober 2017 om 19:46 | Bron: Betweters Feyenoord treft PEC Zwolle: ''Wie zetten we op Mokhtar? Niet Diks, hè''

Feyenoord speelt komend weekend de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Hugo Borst is niet helemaal zeker van een overwinning voor Feyenoord in de eigen Kuip.

"Vroeger zouden we gezegd hebben: niets aan het handje. Maar dat gekke PEC doet het toch verrassend goed", zegt Borst bij de Betweters. "Die Mokhtar doet het telkens aan het einde van de wedstrijd. Wie zetten we op Mokhtar? Niet Diks, hè."

"Maar ook niet Nieuwkoop, die is nog niet helemaal fit", vult Koert Westerman aan. "Dan moet het toch weer Amrabat gaan worden. Nja, dat is geen zwaktebod. Ik zeg dat Feyenoord gaat winnen, waarbij ik wel aanteken dat PEC tot op heden alleen van Ajax verloren heeft. John van 't Schip doet het super goed."

Westerman vindt het wel mooi dat Nicolai Jørgensen weer nagenoeg fit is. "Dat is goed nieuws voor de Feyenoorders. Jørgensen is de man die ze nodig hebben gemist. Ik weet niet of hij gelijk meedoet, maar hij trainde wel weer mee", aldus Westerman. "Die gaat minuten maken, die komt erin", voorspelt Borst. "Wat leuk en een goed perspectief voor Feyenoord."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media