Lovende woorden Guidetti voor Feyenoorder: ''Hij is mijn kleine broertje''

11 oktober 2017 om 14:35 | Bron: RTV Rijnmond Lovende woorden Guidetti voor Feyenoorder: ''Hij is mijn kleine broertje''

John Guidetti was dinsdagavond even terug in Nederland. De oud-speler van Feyenoord speelde met Zweden in de Johan Cruijff ArenA tegen Nederland. Na afloop ruilde hij zijn shirt met Tonny Vilhena.

"Ja, natuurlijk man. Hij is mijn kleine broertje", zegt Guidetti in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik kan me zijn debuut uit bij FC Twente herinneren, daar was ik bij. Na de wedstrijd nam ik hem op mijn schouders, omdat hij een fantastische wedstrijd speelde."

Na het duel had Guidetti nog even contact met Vilhena. "Nu heb ik hem na de wedstrijd gezegd, dat hij zich perfect ontwikkelt. Hij speelde een goede wedstrijd. Tonny gaat een mooie toekomst tegemoet. Ik ben altijd blij om mijn oude vrienden weer te zien. Het is ook fijn om hem goed te zien spelen", aldus de oud-Feyenoorder.

Guidetti volgt Feyenoord altijd op de voet en heeft de wedstrijd tegen Manchester City. "Ja, kleine stukjes", beaamt de Zweed. "Manchester City is heel erg goed, dat is moeilijk. Maar Feyenoord kon het beter doen. Ze spelen in de Champions League en doen hun best. Dat is goed."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media