'Mogelijk volgend seizoen weer uitsupporters bij de Klassieker'

11 oktober 2017 om 09:55 | Bron: AFCA Supportersclub 'Mogelijk volgend seizoen weer uitsupporters bij de Klassieker'

Feyenoord-supporters mogen komend seizoen mogelijk weer de Klassieker tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA bezoeken, dat valt te lezen in een verslag die supportersverenigingen van Ajax hebben gehad met de directie.

Feyenoord is of gaat op korte termijn in gesprek met de clubleiding van Ajax. "Er is sowieso hierover contact. Beide clubs lijken op het standpunt te zitten dat er vanaf volgend seizoen over en weer er weer met uitsupporters de wedstrijden mogen worden bezocht", valt te lezen op de Facebook-pagina van de AFCA Supportersclub.

Bij de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax zijn al een aantal jaren geen uitsupporters welkom. De maatregel is in 2009 ingevoerd nadat er meerdere keren ongeregeldheden waren. Op 22 oktober staan beide ploegen tegenover elkaar in de Rotterdamse Kuip.

Overzicht

Reacties (3)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 11 oktober 2017 om 12:19

  leuk dat de clubs gaan praten maar zolang Aboutaleb burgemeester is gaat dit niet gebeuren. De clubs en van der laan waren hier voorheen ook al over uit alleen Aboutaleb heeft dat toen ook tegengehouden.

 • Avatar
  Gast77 - 11 oktober 2017 om 12:34

  En terecht van Aboutaleb. Zolang de supporters zich blijven gedragen als randdebielen heeft hij geen keus. De oplossing ligt bij ons (supporters) en niet anderen.

 • Avatar
  Gast - 11 oktober 2017 om 19:01

  Hoewel je altijd hoort klassieker vermoord vind ik het wel mooi zo en moeten ze er niet aan beginnen om 020 supporters weer toe te laten. Wat is er nou mooier dan bijna 50.000 man tekeer horen gaan als Ajax het veld betreedt, geweldig toch. En dat dat gezeik weer met opwachten en dergelijke het is goed zo.

Nieuwe media