''Ik zag geen toekomst meer in mijn contract bij Feyenoord''

11 oktober 2017 om 17:50 | Bron: Leidsch Dagblad ''Ik zag geen toekomst meer in mijn contract bij Feyenoord''

Bert Koomen maakte afgelopen zomer een opmerkelijke overstap. Het twintigjarige talent leverde een doorlopend contract bij Feyenoord in voor een bestaan als amateurvoetballer bij FC Lisse.

"Als je niet volledig achter iets staat, werkt het niet meer. Ik zag geen toekomst meer in mijn contract bij Feyenoord", verklaart Koomen in gesprek met het Leidsch Dagblad. De vleugelverdediger hoopte na zijn uitleenperiode bij FC Den Bosch op een andere profclub, maar die kwam niet. "Ik heb tien wedstrijden gespeeld in de laatste anderhalf jaar. Clubs wilden daar niet aan beginnen. Ze kenden mij ook niet. Dat betekende dat ik bij Feyenoord A1 zou moeten gaan trainen, want de club heeft geen tweede elftal."

Uiteindelijk heeft een zware knieblessure voor een flinke terugval bij Feyenoord gezorgd. "Dat is jammer", zegt hij berustend. "Maar het is zo gegaan. Terugkijken doe ik niet meer. Ik ben blij met wat ik heb meegemaakt. Een mooie tijd bij Feyenoord, mijn profdebuut bij FC Den Bosch. Dat heeft me sterker gemaakt. Ik ben blij dat ik bij FC Lisse weer negentig minuten kan spelen en met plezier naar de trainingen ga."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media