''Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse had, kon ik dat eerst niet geloven''

11 oktober 2017 om 11:47 | Bron: Algemeen Dagblad ''Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse had, kon ik dat eerst niet geloven''

Feyenoord presenteerde deze week Jaey Daalhuisen als nieuwe eSporter van de club. De 21-jarige Daalhuisen gaat Feyenoord samen met Quinten van der Most vertegenwoordigen in de E-Divisie. Het nieuwe seizoen gaat morgen van start.

Spelen voor Feyenoord is een droom voor Daalhuisen. "Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse had, kon ik dat eerst niet geloven. Ik vind het fantastisch, dat ik voor zo'n grote club mag spelen", vertelt de nieuwe eSporter van Feyenoord in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Daalhuisen voetbalt zelf bij tweedeklasser Geinoord en blijft daar ook actief. "De trainers zijn ervan op de hoogte, dat ik mogelijk eens een training of wedstrijd mis, omdat ik voor Feyenoord een wedstrijd of toernooi moet spelen. 'Echt' voetballen blijft het leukste om te doen, maar FIFA spelen op de Playstation komt daar wel heel dichtbij."

"Als kind droomde ik net als veel kleine jongetjes van een profcarrière", vervolgt hij. "Dat zit er voor mij echter niet in. Misschien kan ik als eSporter op termijn mijn brood verdienen. De belangstelling voor deze sport groeit tenslotte enorm", aldus Daalhuisen.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media