Berghuis over huidige Oranje-selectie: ''Doe niet onder voor die spelers''

10 oktober 2017 om 18:49 | Bron: FOX Sports Berghuis over huidige Oranje-selectie: ''Doe niet onder voor die spelers''

Steven Berghuis vindt dat hij niet onder doet voor de andere aanvallers die momenteel in het Nederlands Elftal spelen. De vleugelaanvaller is niet geselecteerd door bondscoach Dick Advocaat.

"Ik vind mezelf niet onder doen voor spelers die er wél bij zitten", vertelt hij aan FOX Sports "Nee, dat vind ik niet. Maar als Advocaat mij er niet bijneemt, dan kan ik dat wat meer hebben dan bij een andere bondscoach."

Berghuis heeft een erg goede relatie met de huidige Oranje-bondscoach "Dick weet wat ik kan. Ik heb hem als mens en trainer hoog zitten. Ik weet dat hij het met een bepaalde reden bedoelt als hij mij niet oproept."

 

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 10 oktober 2017 om 21:34

  Ik weet de reden...!!!! Niet goed genoeg!!!!!!!!

 • Avatar
  Gast - 11 oktober 2017 om 19:10

  Goed zo gast ! Knap! Ik weet de reden namelijk niet Berghuis is op dit moment namelijk de beste Rechtsbuiten van de eredivisie. Je hebt/had ook nog doelpunten nodig en volgens mij is hij op dit moment topscoorder en dat als rechtsbuiten! Oke niet in plaats van Robben maar dan op zijn minst op de bank als vervanger. Nee blijven volhouden met Jansen in de basis die bij Tottenham op de tribune zat en nog geen deuk in een pakje boter trapt. Zoals ik zei GAST knap dat jij de reden wel weet.

Nieuwe media