Guidetti: ''Dat heb ik steeds gezegd toen ik bij Feyenoord speelde''

10 oktober 2017 om 15:47 | Bron: Guidetti: ''Dat heb ik steeds gezegd toen ik bij Feyenoord speelde''

Het Nederlands elftal won zaterdagavond met 1-3 op bezoek bij Wit-Rusland, maar door de ruime zege van Zweden tegen Luxemburg (8-0) lijkt deelname aan het WK inmiddels een kansloze missie voor Oranje.

"Heeft die bondscoach van jullie écht gezegd dat het een stomme vraag was of wij met 8-0 van Luxemburg konden winnen? Wel, ik vind dat juist een hele goede vraag en dat zeg ik niet met terugwerkende kracht", vertelt voormalig Feyenoord-aanvaller John Guidetti in gesprek met Voetbal International. "Want wij dachten wel dat het kon en we hebben laten zien dat het kán." 

"Heb ik toen ik bij Feyenoord speelde niet steeds gezegd dat alles begint met ergens in geloven? Het bewijs is weer geleverd", vervolgt Guidetti trots. "Vorig jaar dachten heel veel mensen aan het voorlopige einde van het Zweedse voetbal, de Dark Years zouden komen. Alleen wij zelf niet. En moet je nu eens kijken. Het spijt me voor Nederland, hoor, maar wij zijn de terechte nummer 2 in de groep. Niet omdat we nou zo veel beter zijn, maar waarschijnlijk omdat we er gewoon meer in geloofden dan Oranje", besluit de Zweedse spits. 

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 11 oktober 2017 om 00:08

    Wat een populist is die gozer toch.

Nieuwe media