Van Bronckhorst onthult 'Feyenoord-geheim': ''Daar ben ik veel mee bezig''

10 oktober 2017 om 07:42 | Bron: De Tafel van Kees Van Bronckhorst onthult 'Feyenoord-geheim': ''Daar ben ik veel mee bezig''

De Champions League is volgens Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst een uitstekende leerschool. Hoewel zijn ploeg nog geen duel wist te winnen, is Van Bronckhorst niet geheel ontevreden.

"Wedstrijden zoals tegen Manchester City doen de jongens beseffen wat er op het allerhoogste niveau wordt gevraagd en wat er voor nodig is om daar naartoe te groeien", zegt Van Bronckhorst bij de Kuip-editie van De Tafel van Kees. "Ik heb zelf samengespeeld met spelers uit de absolute top, die echt heel veel doen én laten om dat te bereiken. In dat opzicht zag ik tegen Napoli al dat we stappen hadden gemaakt vergeleken met de wedstrijd tegen City."

Van Bronckhorst geeft aan dat de teamspirit, die vorig jaar nadrukkelijk aanwezig was, goud waard is voor Feyenoord. "Samen met mijn staf ben ik daar veel mee bezig. Teamspirit betekent bijvoorbeeld elkaar dingen gunnen, maar ook elkaar corrigeren wanneer nodig. Het club- en teambelang dienen altijd voorop te staan, pas daarna volgt het belang van een speler zelf."

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 10 oktober 2017 om 11:37

    Begreep het Nederlands elftal dat ook maar!

Nieuwe media