Familie Amrabat geeft duidelijkheid: ''Sofyan komt alleen voor Marokko uit''

09 oktober 2017 om 13:41 | Bron: RadioMARS en de Volkskrant Familie Amrabat geeft duidelijkheid: ''Sofyan komt alleen voor Marokko uit''

De kans lijkt steeds kleiner te worden dat Sofyan Amrabat in de toekomst het shirt van het Nederlands elftal te bewonderen is. Zijn broer Nordin Amrabat gaf in de Volkskrant nog aan dat de Feyenoorder nog met de KNVB gaat praten, maar in Marokkaanse media geeft hij een andere uitleg.

"Sofyan komt alleen voor Marokko uit", liet Nordin Amrabat weten aan RadioMARS. Sofyan Amrabat kwam al twee keer uit voor de nationale ploeg van Marokko, maar dat waren vriendschappelijke interlands. De middenvelder van Feyenoord mag daardoor nog switchen naar het Nederlands elftal.

Nederland heeft wel een belangrijke rol in het leven van de familie Amrabat. Nordin hoopt op massale steun vanuit Nederland voor het Marokkaans elftal. "Die steun was er omgekeerd ook altijd. Ik had altijd mijn oranje petje op als Nederland speelde. Ik ben geboren in Huizen en ga waarschijnlijk ook dood in Nederland, ja, zo is het wel. Maar laten we ons eerst maar plaatsen. Dat wordt nog een hele klus", aldus Amrabat in de Volkskrant.

Overzicht

Reacties (3)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 9 oktober 2017 om 14:04

  Weg sturen die handel

 • Avatar
  Gast - 9 oktober 2017 om 14:40

  Groot gelijk! Kansloze Nederlandse elftal.

 • Avatar
  Gast77 - 9 oktober 2017 om 15:37

  Wegsturen?? Je begrijpt r kennelijk niks van ei

Nieuwe media