''Sofyan gaat nog met de KNVB praten en dan maakt hij zijn keuze''

09 oktober 2017 om 08:41 | Bron: De Volkskrant ''Sofyan gaat nog met de KNVB praten en dan maakt hij zijn keuze''

Marokko is met één been verzekerd van WK-deelname. De Afrikanen wonnen zaterdag met 3-0 van Gabon, waardoor ze volgende maand aan een gelijkspel tegen Ivoorkust genoeg hebben voor plaatsing. De vraag is of dit met of zonder Sofyan Amrabat gebeurt.

"Sofyan zat ook op de tribune tijdens onze wedstrijd, dat zal indruk op hem hebben gemaakt", vertelt zijn broer Nordin in gesprek met De Volkskrant. "Sofyan is een nuchtere jongen, wars van opportunisme. Hij gaat nog praten met Art Langeler van de KNVB. En dan maakt hij zijn keuze."

De oudste Amrabat hoopt dat zijn broertje voor Marokko kiest. "Stel dat we naar het WK gaan, hoe geweldig is het om dat met je broertje mee te maken? Wie droomt daar niet van? Maar hij moet zelf beslissen. Bij Oranje zie ik ook speelkansen voor hem. Zijn familie legt geen druk op hem", luidt het besluit.

Overzicht

Reacties (4)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 9 oktober 2017 om 11:19

  Dat jullie op deze site bullshit plaatsen weet onderhand iedereen wel.
  Maar nu spreken je laatste nieuwskoppen elkaar zelfs tegen.
  Nog nooit is er zn extreem slechte Feyenoord "nieuwssite"geweest als deze.
  Stop er tog mee .het enigste wat feyenoordpingd doen is nieuwskoppen aanpassen kopiëren en plakken en headliner vervuilen .
  Stop er toch mee

 • Avatar
  Gast - 9 oktober 2017 om 19:51

  Gast ga jij toch lekker op je neuzensite zitten, en als je toch wat op een site van de mooiste club van Nederland wil zeggen neem dan eerst een lesje Nederlands nemen.

 • Avatar
  Gast - 9 oktober 2017 om 20:08

  Hoewel hij niet het correcte nederlands gebruikt heeft hij wel een punt.
  Deze site heeft vaak misleiden nieuwskoppen en is vaak erg laat met info over Feyenoord.

  En mocht u in de nabije toekomst vaker als een taalnazie over willen komen plaats dan wel de juiste leestekens op de goede plaatsen.
  Uw zinsopbouw klopt helemaal niet namelijk en "neem dan eerst een lesje Nederlands nemen" is namelijk verre van correct Nederlands
  Op deze manier komt u een beetje dom en ongeloofwaardig over.

  Fijne avond professor Einstein!

 • Avatar
  Gast - 10 oktober 2017 om 13:34

  Wat een bullshit over wel/geen goed Nederlands of gezeik over deze site. Feit is dat er tig sites zijn met Feyenoord nieuws en als er één iets naar buiten brengt is het bij de volgende dus al oud nieuws. Ik ben blij met Feyenoordpings en als er hier een neus rondneust is dat omdat er in 020 niets te beleven is. Laat die alleen zijn commentaar lekker voor zich houden.

Nieuwe media