Transfer naar Feyenoord ketste af: ''Ik hoefde alleen maar 'ja' te zeggen''

08 oktober 2017 om 19:18 | Bron: De PSV Supporter Transfer naar Feyenoord ketste af: ''Ik hoefde alleen maar 'ja' te zeggen''

Derrick Luckassen verruilde AZ afgelopen zomer voor PSV, maar hij overwoog eerder om in te gaan op een aanbieding van Feyenoord. Feyenoord had zelfs al een akkoord bereikt met AZ over Luckassen. "Ik hoefde alleen maar 'ja' te zeggen", vertelt hij in gesprek met De PSV Supporter over de belangstelling vanuit Rotterdam.

"Ik ben erover gaan nadenken, ook met betrekking tot de Champions League, waarin ik dan voor het eerst mijn opwachting had kunnen maken." De 22-jarige centrumverdediger stapte uiteindelijk voor een bedrag van naar verluidt vijf miljoen euro over naar het Philips Stadion.

"Mijn gevoel zei dat PSV wel goed voor m'n ontwikkeling zou zijn. Uiteindelijk gaven m'n zaakwaarnemers het laatste zetje. De Champions League maakte wel dat ik erg ging twijfelen, maar toch viel de keuze op PSV", besluit hij.

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 9 oktober 2017 om 08:52

    Loser. Gewoon bang om de concurrentie aan te gaan met Botteghin en Van der Heijden. Daarom gekozen voor psv waar Moreno was vertrokken en Isimat en Schwaab hele matige concurrenten zijn. En dan nog steeds geen basisspeler zijn! Blij dat hij niet gekomen is.

Nieuwe media