''Hij zal dat tegen FC Twente ook beter gaan invullen dan de afgelopen twee wedstrijden''

12 augustus 2017 om 23:00 | Bron: Algemeen Dagblad ''Hij zal dat tegen FC Twente ook beter gaan invullen dan de afgelopen twee wedstrijden''

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kijkt uit naar de start van de eredivisie met zijn ploeg. Daarmee komt een einde aan weken van voorbereiding. Met enkele nieuwe spelers was het puzzelen en wennen aan elkaar. De coach heeft veel vertrouwen in de nieuwe jongens, ook al kan het hier en daar nog beter.

“We beginnen allemaal weer op nul”, weet Van Bronckhorst te melden in het Algemeen Dagblad. “Het doel is om aan het einde van het seizoen weer net zo'n mooi Maasgebouw te zien als dat we de afgelopen drie maanden hebben gezien. Ik ben tevreden over onze voorbereiding. De winst in de Johan Cruijff Schaal was een extra stimulans voor deze ploeg.”

De voorbereiding liet zien dat sommige nieuwe spelers nog moeten wennen aan het niveau in Rotterdam. “Ja, rechtsback Kevin Diks had het wat moeilijk tegen Real Sociedad en Vitesse. Kevin heeft wat meer moeite om aan te pikken dan bijvoorbeeld Ridgeciano Haps en Sofyan Amrabat. Maar dat kan, hij krijgt gewoon het vertrouwen op de positie aan de rechterkant achterin. Hij zal dat tegen FC Twente ook beter gaan invullen dan de afgelopen twee wedstrijden.”

Van Bronckhorst baalt ervan dat Bart Nieuwkoop voorlopig is weggevallen. “Dat is wel een tegenvaller. Hij heeft helaas een terugslag met zijn hamstringblessure, maar we hebben een brede selectie”, besluit de coach positief.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media