''De waarheid ligt gewoon altijd op het veld, dáár heeft Feyenoord het laten zien''

12 augustus 2017 om 12:51 | Bron: Algemeen Dagblad ''De waarheid ligt gewoon altijd op het veld, dáár heeft Feyenoord het laten zien''

Met de start van het nieuwe eredivisieseizoen dit weekend zien de titelkandidaten elkaar voor het eerst sinds enige tijd weer in actie in de Nederlandse competitie. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst vind het nog lastig te bepalen hoe zijn team er ten opzichte van de rest voorstaat.

Ik kan nog heel moeilijk inschatten wat dit seizoen de krachtsverhoudingen zullen zijn tussen Feyenoord, Ajax en PSV”, vertelt hij in het Algemeen Dagblad. “Ajax en PSV hebben wel allebei een heel teleurstellende ervaring in de Europese wedstrijden gehad de afgelopen weken. Maar de selecties zijn hoe dan ook sterk, ze zullen allebei ongetwijfeld gaan meedraaien voor de landstitel.”

Toch kijkt Gio vooral naar zijn eigen ploeg. “We zullen de komende weken moeten laten zien hoe ver we zelf zijn, dat is wat telt. Ja, ik weet dat er nog altijd een financieel gat is met Ajax en PSV, maar afgelopen seizoen heeft wel iets duidelijk gemaakt. Veel financiële mogelijkheden of niet, de waarheid ligt gewoon altijd op het veld. Dáár heeft Feyenoord het laten zien en daar ben ik mee bezig. Het maakt niet uit hoeveel geld een club te besteden heeft.”

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media