''Hij heeft vijanden, ook toen hij nog zo goed was''

12 augustus 2017 om 14:45 | Bron: NRC ''Hij heeft vijanden, ook toen hij nog zo goed was''

Deze zomer zijn er veel speculaties over een eventuele hereniging van Robin van Persie met zijn oude club Feyenoord. Aad de Mos weet niet of Van Persie wel moet willen terugkeren bij de landskampioen. Hij twijfelt vooral over de fysieke gesteldheid van de aanvaller.

“Ik weet niet of Van Persie in de juiste conditie verkeert om Feyenoord beter te maken. Hij is blessuregevoelig, speelde onregelmatig bij Fenerbahçe”, aldus De Mos in de NRC. “De vraag is of Van Persie een type Kuijt is dat er nog één keer alles wil uitpersen. Bij Kuijt voelde je dat wel, en de voetballerij is dan al snel geneigd om te denken dat dat ook bij anderen zo uitpakt”, weet de analist.

“Van Persie vind ik meer iemand die op zijn gemak gaat afbouwen, terug bij Excelsior”, gaat hij verder. “Dan is de cirkel rond. Bij Feyenoord is de druk hoog en zal hij continu worden afgezet tegen Kuijt. Daar is hij gevoelig voor. Van Persie is geen aaibeer, hè. Hij heeft vijanden, ook toen hij nog zo goed was”, besluit de kritische De Mos.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media