''Van Persie is zijn hele leven nog nooit een voortrekker geweest''

12 augustus 2017 om 11:35 | Bron: NRC ''Van Persie is zijn hele leven nog nooit een voortrekker geweest''

Veel fans hopen dat Robin van Persie terugkeert bij Feyenoord. Toch is de selectie zoals deze nu is, al aardig op orde volgens veel analisten. Het is volgens hen nog maar de vraag of Van Persie wat zou toevoegen.

Onlangs leek een overgang naar Feyenoord aan de orde, maar Fenerbahçe liet weten de spits niet te laten gaan. Gertjan Verbeek denkt niet dat Feyenoord daar rouwig om moet zijn. “Van Persie is zijn hele leven nog nooit een voortrekker geweest. Nu zou hij dat op zijn oude dag moeten zijn? Hij heeft een heel ander karakter en mentaliteit dan Dirk Kuijt. Niet slechter, maar anders”, laat hij weten in de NRC.

De oud-trainer van Feyenoord denkt dat Van Persie de strijd met Nicolai Jørgensen niet zou winnen. “Alleen als Michiel Kramer nog vertrekt en Van Persie zich kan schikken in zijn rol op de bank, kan het werken.” Ronald de Boer denkt er ook zo over: “Als hij zich vervolgens ook zo opstelt in de groep, positief naar anderen toe, dan wordt het een ander verhaal.Maar als je puur naar de basisopstelling kijkt vraag ik me af waar hij moet spelen”, aldus de analist van FOX Sports.

 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media