''Jørgensen maakt een grote kans om opnieuw topscorer te worden''

11 augustus 2017 om 22:41 | Bron: Voetbalzone ''Jørgensen maakt een grote kans om opnieuw topscorer te worden''

Tom Boere kroonde zich vorig seizoen met 33 doelpunten tot topscorer van de Jupiler League. Bij FC Twente hoopt hij ook veelvuldig het net te laten bollen. Komende zondag komt hij met zijn nieuwe club op bezoek bij Feyenoord.

"Ik wil proberen die lijn door te trekken. Daar ga ik in ieder geval alles aan doen. De Eredivisie is natuurlijk wel een stap omhoog, het gaat allemaal wat sneller", vertelt Boere in gesprek met Voetbalzone.

Komende zondag moeten de Enschedeërs naar De Kuip. "We gaan ervoor zorgen dat we honderd procent klaar zijn voor Feyenoord", vervolgt hij. Boere hoopt te scoren in Rotterdam. "Voor mij is het gewoon heel belangrijk dat ik zo snel mogelijk het niveau oppak en belissend ben. Daarbij moet ik zoveel mogelijk spelen. Ik wil een goede Twente-spits worden."

De 24-jarige centrumaanvaller weet hij en zijn ploeggenoot een lastige middag gaan krijgen op bezoek in Rotterdam. "Feyenoord heeft zijn team gewoon goed bij elkaar gehouden", weet Boere, die in het bijzonder naar de Feyenoord-spits kijkt. "Jørgensen is gewoon een goede spits, ik denk dat hij een grote kans maakt om opnieuw topscorer van Nederland te worden", luidt het besluit.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media