Berghuis: ''Heb hem nog wel op mijn telefoon, dus kan daar nog naar kijken''

11 augustus 2017 om 16:33 | Bron: RTV Rijnmond Berghuis: ''Heb hem nog wel op mijn telefoon, dus kan daar nog naar kijken''

Steven Berghuis kijkt uit naar het nieuwe seizoen met Feyenoord. De 25-jarige vleugelaanvaller hoopt dat de Rotterdammers tegen FC Twente net zo kan spelen als de eerste twintig minuten tegen Vitesse, in de strijd om Johan Cruijff Schaal.

"Dat is trainbaar", steekt de van Watford FC overgekomen Berghuis van wal in gesprek met RTV Rijnmond. "Ook met het laten zien van beelden, dan krijg je er een goed beeld van. Daar is deze week wel op gehamerd. De oorzaak is ook gevonden, de verdediging en aanval stonden te ver uit elkaar waardoor het veld te groot werd."

Vorig seizoen wist Berghuis zich in zijn rug gesteund door Rick Karsdorp. "Ik weet ondertussen wat de trainer graag wil zien op de flanken." Nu moet hij samen met Kevin Diks voor gevaar op de rechterflank zorgen. "Dat bespreek ik met Kevin. Daar proberen we nog aan te werken, het moet zeker nog beter."

Deze week werden de kampioensuitingen op het stadion verwijderd. "Dat is wel normaal, denk ik", stelt Berghuis. "Het is een nieuw seizoen. Ik heb hem nog wel op mijn telefoon, dus kan daar nog naar kijken", besluit hij.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media