Van Bronckhorst strijdvaardig: ''Wordt meer van Feyenoord verwacht, en terecht''

11 augustus 2017 om 13:12 | Bron: Algemeen Dagblad Van Bronckhorst strijdvaardig: ''Wordt meer van Feyenoord verwacht, en terecht''

Feyenoord begint de competitie als landskampioen en zo wil de club de competitie ook weer eindigen. De Rotterdammers zagen Rick Karsdorp en Terece Kongolo vertrekken voor veel geld, maar ze moesten ook dure vervangers terughalen. 

Een goed voorbeeld van deze dure vervangers is Ridgeciano Haps. Feyenoord kocht de linksback voor 6 miljoen euro en AZ kreeg daarbij Marko Vejinovic voor een jaar ter beschikking. Omgerekend is dat twee keer zo duur als Nicolai Jørgensen kostte een zomer daarvoor. Volgens trainer Giovanni van Bronckhorst moet Feyenoord niet meer voorzichtig zijn. ''Dan kun je na zo'n mooi seizoen roepen dat we voorzichtiger moeten zijn, maar zo ben ik dus niet opgevoed'', vertelt hij in het Algemeen Dagblad.

Van Bronckhorst vindt dat een nieuwe titel niet meer zo lang op zich mag laten wachten en dat de lat omhoog moet. ''Er wordt nog meer van Feyenoord verwacht. En terecht.'' De trainer weet met zijn historie dat er meer gejaagd wordt op een kampioen. Feyenoord zal er mee om moeten leren gaan en zich wapenen tegen de aanvallen zowel binnen als buiten het veld. “Er zijn spelers weg, anderen moeten opstaan'', weet ook Van Bronckhorst.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media