''Feyenoord heeft vertrek van Karsdorp, Kongolo en Kuyt goed opgevangen''

11 augustus 2017 om 08:46 | Bron: NOS ''Feyenoord heeft vertrek van Karsdorp, Kongolo en Kuyt goed opgevangen''

Feyenoord werd afgelopen seizoen eindelijk weer eens kampioen in de eredivisie. De Rotterdamse topclub gaat dit jaar weer een gooi doen naar de titel, maar volgens voetbalcommentatoren van de NOS is Feyenoord niet de favoriet dit seizoen. 

Volgens Arman Avsaroglu, Arno Vermeulen en Jeroen Grueter is PSV de grootste kanshebber op de titel dit seizoen. Volgens Avsaroglu heeft de vroege uitschakeling in Europa alleen maar een positief effect op de Eindhovenaren. "PSV wordt kampioen. Dat voorspelde ik een maand geleden al en ik blijf er ook maar bij. Ik dacht PSV vanwege de gretigheid die ze moeten hebben na vorig jaar. En nu speelt dat misschien nog wel meer vanwege de vroege uitschakeling in Europa'', zo vertelt hij op de website van de NOS. 

Jeroen Elshoff geeft de supporters van Feyenoord wel hoop en denkt dat de titelstrijd tussen de Amsterdammers en de Rotterdammers gaat. "Ik zet mijn geld op Ajax of Feyenoord. Het basisteam van Ajax is behoorlijk intact gebleven. Feyenoord heeft het vertrek van Karsdorp, Kongolo en Kuyt goed opgevangen. PSV kan op termijn dan wel voordeel hebben van het niet spelen van Europees voetbal, maar dan moeten ze eerst de boel op orde krijgen na deze onrustige en turbulente voorbereiding."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media