Feyenoord onder 19 verliest kansloos van Zuid-Koreaanse opponent: ''Leerzame les''

10 augustus 2017 om 22:14 | Bron: Feyenoord TV Feyenoord onder 19 verliest kansloos van Zuid-Koreaanse opponent: ''Leerzame les''

Feyenoord Onder 19 is niet goed begonnen aan het Mladen Ramljak International Memorial Tournament. De ploeg van Cor Adriaanse verloor met 2-0 van Ulsan Hyundai uit Zuid-Korea. Na tien minuten stonden de talenten ook al met tien man op het veld.

'‘Wanneer je met tien man komt te staan, wordt er vooral op het gebied van onderlinge coaching meer gevraagd van de jongens. In dat opzicht was deze wedstrijd een leerzame les voor ons", vertelt de coach op de officiële website van Feyenoord.

De rode kaart was volgens Adriaanse wel terecht. "Je kan hem geven." Tactische omzettingen van de oefenmeester konden niet voorkomen dat Feyenoord nog voor de rust met 2-0 achter

Na de pauze werd er niet meer gescoord. "‘We speelden wat compacter, waardoor we niet veel meer weggaven."

Opstelling Feyenoord Onder 19: Wouter Beukers, Boyd Reith, Noah Lewis, Lutsharel Geertruida, Ian Smeulers, Jordy Wehrmann, Daudé van der Kust (60’ Simon Loshi), Achraf El Bouchataoui (60’ Lion Kalentjev), Joël Zwarts (60’ Niels Butter), Orkun Kökcü (60’ Jeremy van Mullem) , Wouter Burger (41’ Rodney Huijgen).

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media