Van Bronckhorst: ''Geniet van blijdschap die we alle Feyenoorders hebben gegeven''

10 augustus 2017 om 20:37 | Bron: Feyenoord TV Van Bronckhorst: ''Geniet van blijdschap die we alle Feyenoorders hebben gegeven''

Giovanni van Bronckhorst is klaar voor de start van de competitie tegen FC Twente. Afgelopen zaterdag werd de Johan Cruijff gepakt door Vitesse met strafschoppen te verslaan.

"Ik denk dat je ook zag hoe het hele team en de fans in het stadion de Johan Cruijff Schaal gevierd hebben, Het is iets om trots op te zijn en toch de eerste prijs van het seizoen. We zijn er allemaal heel erg blij mee om hem dit jaar wel te winnen, zeker na het verlies van vorig jaar", vertelt hij in gesprek met Feyenoord TV.

"Ik geniet het meest van de blijdschap die we alle Feyenoorders met deze prijs hebben gegeven. Dat is voor mij veel meer waard dan dat ik de eerste trainer bent die alle prijzen wint", legt hij uit.

Haps en Jones lijken het duel met FC Twente gewoon te halen. "Qua fitheid staan we er goed voor. Haps en Jones bleven bij de training niet voor niets binnen, maar de verwachting is dat ze zondag gewoon inzetbaar zullen zijn. Het was allemaal meer uit voorzorg.”

Afgelopen jaar werd duidelijk hoe belangrijk een goede start is. "Vorig seizoen hebben we eerste plek vanaf dag één niet meer afgestaan. Een goede start geeft je veel vertrouwen en dus moet dat het streven zijn. Daar gaan we weer voor.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media