Swart baalt nog steeds: ''Qua voetbal had het Ajax moeten worden''

12 augustus 2017 om 09:16 | Bron: Helden Magazine Swart baalt nog steeds: ''Qua voetbal had het Ajax moeten worden''

Het nieuwe seizoen begint vrijdagavond met de wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Utrecht, maar Sjaak Swart baalt nog steeds van het afgelopen seizoen. Feyenoord greep toen de titel ten koste van 'zijn' Ajax.

"Laat ik vooropstellen dat ik altijd heel goed met de spelers van Feyenoord overweg kon, met Coen Moulijn was ik echt bevriend", vertelt Swart in gesprek met Helden Magazine. "Maar ik had ook goede contacten met Willem van Hanegem, Wim Jansen, Ove Kindvall, Rinus Israël, Piet Romeijn en mijn directe tegenstander Cor Veldhoen. Stonden we bij de aftrap voor de wedstrijd op de middenlijn, Coen linksbuiten, ik rechtsbuiten, zei Coen: 'Hij is weer bang voor je hoor, Cor.' Vond ik zo mooi."

"Bij het Nederlands elftal zaten we ook altijd samen met de Feyenoorders te kaarten", vervolgt het Ajax-icoon. "De PSV'ers zaten apart, die hadden het over ons. Dat liet ik maar aan Johan over. Maar dat is niet meer. Ik vond het dus niet zo erg dat Feyenoord de titel pakte, alleen kon ik het niet hebben dat Ajax het zomaar heeft laten liggen. Qua voetbal had Ajax het moeten worden", aldus Swart.

Overzicht

Reacties (3)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 12 augustus 2017 om 09:59

  Tja, hadden is niet hebben Sjaak. Hahaha

 • Avatar
  Jekentmwel - 12 augustus 2017 om 16:10

  Jankert

 • Avatar
  Gast - 12 augustus 2017 om 16:33

  Hahahahahahahahaha!

Nieuwe media