Boskamp kijkt uit naar Champions League: ''Ik heb mijn plekkie al gereserveerd''

11 augustus 2017 om 18:37 | Bron: Voetbal Inside Boskamp kijkt uit naar Champions League: ''Ik heb mijn plekkie al gereserveerd''

Jan Boskamp kijkt uit naar het nieuwe seizoen in de Eredivisie. De analist en Feyenoord-supporter is benieuwd hoe Feyenoord zich staande gaat houden in de Champions League na de titel van afgelopen seizoen.

"Ik heb mijn plekkie al gereserveerd", zegt Boskamp tegenover Voetbal Inside. "Je weet dat ik altijd naar wedstrijden van FC Barcelona ga kijken. Nu spelen wij zeker zes wedstrijden. Ik hoop meer, maar ik ga die zes wedstrijden sowieso thuis en uit kijken."

"Hoeveel wedstrijden Feyenoord in de Champions League gaat spelen?", vraagt hij zich af. "Zes wedstrijden is al zeker… Als ik eerlijk moet zijn, houd ik het bij die zes. Ik weet niet tegen wie ze spelen. Als je met twee grote ploegen zit, weet je zeker dat je klaar bent. Het is de vraag of je voor die derde plek kan gaan dan. De opbouw is in ieder geval al goed. Eerst win je de beker, dan de titel dus de volgende stap…"

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media