Elia doet boekje open over titel bij Feyenoord: ''Dat weet bijna niemand''

11 augustus 2017 om 09:10 | Bron: Helden Magazine Elia doet boekje open over titel bij Feyenoord: ''Dat weet bijna niemand''

Eljero Elia had afgelopen seizoen een belangrijk aandeel in de landstitel van Feyenoord. Met het kampioenschap behaalde de dertigjarige aanvaller zijn doelstelling.

"Ik kwam met een missie terug naar Nederland: kampioen worden", zegt Elia in gesprek met Helden Magazine. "We hebben de afgelopen twee jaar de beker en de titel gepakt; wat ik wilde, is gelukt. Ik heb het goed gedaan de laatste maanden bij Feyenoord, scoorde en was belangrijk voor het team."

Toch had er nog meer ingezeten. "Als ik aan het begin van vorig seizoen m'n schouder niet had gebroken, had ik nog veel belangrijker kunnen zijn", meent hij. "Ik liep ook rond met enkelproblemen. De laatste maanden speelde ik met pijn, liet ik injecties in m'n enkel zetten. Weet bijna niemand. Ik heb alles gegeven voor Feyenoord."

Toch besloot hij deze te vertrekken uit Rotterdam. "Bij Feyenoord voelde ik me erg op m'n gemak, maar het probleem van Nederland is dat je hier zo onder een vergrootglas ligt. Alles wordt hier zo opgeklopt. Die voetbalprogramma's... Johan Derksen die wat over je roept. Het hoofdstuk Nederland is klaar voor mij. Wel lijkt het me mooi om na m'n carrière bij Feyenoord aan de slag te gaan als jeugdtrainer", besluit Elia.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media