Boëtius voert gesprekken over 'Kuipvrees': ''Ik zat toen niet goed in mijn vel''

10 augustus 2017 om 21:31 | Bron: 90 Minutes Boëtius voert gesprekken over 'Kuipvrees': ''Ik zat toen niet goed in mijn vel''

Jean-Paul Boëtius vertrok twee jaar geleden bij Feyenoord, maar keerde deze zomer terug in Rotterdam. Eerder liet de vleugelaanvaller weten het moeilijk om in De Kuip te spelen.

"Op het moment dat ik dat zei, zat ik niet goed in mijn vel", vertelt Boëtius in gesprek met magazine 90 Minutes. "Dan voetbal je vooral tegen jezelf. Natuurlijk is het publiek hier veeleisend. Vooral ook omdat ik de lat voor mezelf hoog had gelegd. Ik weet dat ze nu weer veel van mij verwachten, omdat Eljero het natuurlijk fantastisch gedaan heeft vorig seizoen."

Boëtius kwam over van FC Basel, dat hem verhuurde aan KRC Genk. Hij spreekt nu af en toe met een mental coach en dat helpt de aanvaller om beter te presteren op het veld. "Ik heb inderdaad gesprekken met een coach, maar bovenal met mensen die dicht bij mij staan", beaamt hij. "Dat deed ik toentertijd niet. Die gesprekken hebben me zeker geholpen."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media