''Hij lijkt de beste papieren te bezitten om Eric Gudde op te volgen''

10 augustus 2017 om 23:00 | Bron: FSV De Feijenoorder ''Hij lijkt de beste papieren te bezitten om Eric Gudde op te volgen''

Feyenoord moet op zoek naar een opvolger voor Eric Gudde, die per 30 november stopt als algemeen directeur. Volgens Supportersvereniging FSV De Feijenoorder is er een goede kandidaat om Gudde op te volgen.

"Robert Eenhoorn lijkt de beste papieren te bezitten om Eric Gudde op te volgen", schrijft Michael van Engelen op de website van FSV De Feijenoorder. "Bij zijn vorige werkgevers heeft Eenhoorn aangetoond verstand van zaken te hebben, oog te hebben voor vernieuwing en een sterk onderhandelaar te zijn. Hij lijkt hiermee een geschikte kandidaat om mee te werken aan het realiseren van Feyenoords ambities: het moderniseren – in de vorm van een nieuw stadion en –trainingscomplex – en het structureel meedoen om de prijzen."

President-commissaris Gerard Hoetmer liet al weten dat Feyenoord een 'even gedreven en gepassioneerde opvolger zoekt, die met nieuw elan verder werkt aan de grote ambities die Feyenoord heeft, zoals de nieuwe trainingsaccommodaties, het nieuwe stadion en natuurlijk het structureel meestrijden om de prijzen'. Naast Eenhoorn lijkt Jan de Jong (algemeen directeur NOS) een serieuze kandidaat. Verder worden Marcel Brands (PSV), Pieter de Zwart (CoolBlue) en Dirk Kuyt genoemd, maar het drietal lijkt geen optie.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media