Feyenoord kampioenskandidaat nr. 1: ''Boven concurrenten hangen donkere wolken''

09 augustus 2017 om 16:55 | Bron: Voetbal International Feyenoord kampioenskandidaat nr. 1: ''Boven concurrenten hangen donkere wolken''

Aad de Mos denkt dat Feyenoord een jasje heeft uitgedaan met het vertrek van sterkhouders Kuijt, Kongolo en vooral Karsdorp. Toch denkt de analist en oud-trainer dat de Rotterdammers vooralsnog favoriet zijn voor de titel.

“Feyenoord heeft nog altijd een sterke, volwassen ploeg”, laat De Mos optekenen in Voetbal International. “Boven de concurrenten hangen donkere wolken. Jose Mourinho blijft een plaag voor Ajax, want iedereen weet nu hoe je daartegen moet spelen: linies kort op elkaar”, geeft De Mos de zwakke plek van concurrent Ajax aan.

Ook Eindhoven zal als vanouds een concurrent vormen, zo denkt hij. “PSV kan serieus meedoen als de jeugd echt de kans krijgt. Dante Rigo op het middenveld en achterin Armando Obispo, een gigant. Legt de ballen neer zoals Ronald Koeman vroeger. Stelt Cocu hem niet op, dan benadeelt hij zijn club, zichzelf en die jongen”, besluit De Mos.

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 9 augustus 2017 om 18:46

    Leuk ,alleen jammer dat hij het zegd.die dwaas. heeft nog nooit gelijk gehad

Nieuwe media